TaloPeli

EtusivuTaloPeli

Suomen käytetyin kustannusarvioiden laskentatyökalu


TaloPeliä käyttämällä tiedät enemmän, asetat tavoitteet, budjetoit realistisesti ja onnistut hankkeessa.

Talon suunnittelu


HUONETILAT JA TILAOHJELMA

TaloPelillä suunnittelet huonetilat huomioiden perheen asumisen tarpeet ja tavoitteet. Valitse materiaalit ja näe vaikutukset kustannuksiin.

TALON RAKENTEET JA JÄRJESTELMÄT

Rakenteiden pitäisi kestää rakennuksen koko ikä. Talotekniset järjestelmät huolehtivat asumismukavuudesta. Valitse huolella ja harkiten.

ENERGIA- TEHOKKUUS

TaloPelillä näet suoraan rakennuksen ulkovaipan ja taloteknisten järjestelmien vaikutukset sekä energiatehokkuuteen, että kustannuksiin. TaloPeli on ainut pientalon energiatehokkuuden optimointiohjelma.

KUSTANNUKSET

TaloPeli laskee kustannukset tekemiesi valintojen perusteella. Sinulle jää aikaa vaihtoehtojen testaamiseen ja sopivan kokonaisuuden optimointiin.

Käyttäjämme kertovat


TaloPeli oli mukana rakennusprojektissamme alusta asti ja suunnitteluvaiheessa sille oli kaksi tärkeää tehtävää: Ensinnäkin mietimme tarpeet: huonemäärät ja erilaiset vaihtoehdot, sekä niiden kustannukset. TaloPelillä pystyimme hahmottamaan kustannukset heti alussa luotettavasti ja puolueettomasti. Toinen tärkeä asia oli, että saimme kustannusarvion pankkiin rahoitusneuvottelua varten.

Kerro mistä sinulle olisi apua


Haluamme ohjelmiemme olevan Sinulle hyödyllisiä. Kerro mistä sinulle olisi apua?

Yrityskäyttö


Kiinnostuitko TaloPelin käytöstä yrityksesi asiakaspalvelun parantamiseksi? Ota yhteyttä TaloPelin yritysmyyntiin, niin kerromme lisää.

TaloPelin kehittämisessä mukana