Koti-taltio

EtusivuKoti-taltio

Pidä asunnostasi huolta.


Varmista asuntosi turvallisuus, terveellisyys, asuttavuus ja arvo. Asu, huolla, kunnosta ja korjaa suunnitelmallisesti tarpeen mukaan.

Koti-taltio käyttää ainutlaatuista automaattista strukturoitua tietojenhallintaa. Intuitiivinen käyttö on yhtä helppoa kuin TaloPelissä.

Talosi ja asuntosi parhaaksi – ominaisuuksia


ASUMISEN KUSTANNUKSET

Kirjaa asumisen kustannukset, remonttityöt ja materiaalit. Tarjoukset, tilaukset, sopimukset ja laskut ovat Koti-taltiossa hyvässä järjestyksessä. Tallenna kuitti tai tarkista sopimus heti kännykällä – olitpa missä tahansa tiedot ovat käytössäsi.

KUNNON JA KORJAUSTARPEEN ARVIOINTI

Arvioi asuntosi tai talosi kunto ja merkitse muistiin parannus ja korjaustarpeet. Pitkän tähtäimen suunnitelmallinen kunnossapito ja korjaaminen auttavat pitämään taloasi kunnossa.

HUOLTO- JA HOITOTOIMEN-
PITEET

Huolto- ja hoitokalenteri muistaa ja muistuttaa toimenpiteistä: huollot, hoidot, tarkastukset ja ilmoitukset. Kuittaa tehtävät valmiiksi, laadi muistio ja ota kuva hoidetusta hommasta. Voit tallentaa samaan paikkaan kaikki liitteet.

KORJAUS-
KUSTANNUSTEN ARVIOINTI

Korjauskustannusten arvioinnin apuna palvelu sisältää kustannusarviointityökalun.

Kerro mistä sinulle olisi apua


Haluamme ohjelmiemme olevan Sinulle hyödyllisiä. Kerro mistä sinulle olisi apua?

Yrityskäyttö


Kiinnostuitko TaloPelin käytöstä yrityksesi asiakaspalvelun parantamiseksi? Ota yhteyttä TaloPelin yritysmyyntiin, niin kerromme lisää.